Utomhussnickeri

Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för utomhussnickeri vilket du kan se nedan.
Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Tillbyggnader

Att bygga till en byggnad på huset eller på tomten kan ge många fördelar, inklusive mer utrymme för boende, förråd eller fritidsändamål.

I vårt arbete med er tillbyggnad säkerställer vi rätt materialval, era önskemål & kvalité genom hela projektet för att ni skall vara nöjda med slutresultatet.

Vi på JV Service hjälper gärna till med din tillbyggnad. Vi har lång erfarenhet och byggt ut både små hus på gården till större tillbyggnader för större boyta. Kontakta oss redan idag så tar vi ett första samtal och diskuterar ert behov.

Nyproduktion

Vi utför nyproduktion av all typ av villor och stugor. Vi är med från första spadtaget till ett nyckelfärdigt hus. Det ger dig som kund en trygghet att använda samma snickare under hela processen. Vi har bra kontakt med en lokal elektriker som vi samarbetar med sen flera år tillbaka vilket också ger en trygghet i att alltid ha samma hantverkare på plats.

Vårt mål är att bygga dig ditt drömhem som du skall trivas och åldras i. Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte och diskuterar upplägg, tidsplan och kostnader. 

Dörr & fönsterbyte

Det vanligaste problemet med slitna dörrar och fönster är att det släpper ut värme och ökar din energiförbrukning och i och med det även din elräkning. 

Vi på JV Service hjälper dig att fram den bästa lösningen till dig och byta ut dörrar och fönster som är slitna eller trasiga. I processen bistår vi även med att utföra invändig och utvändig målning om de skall matcha fasaden och övriga huset eller insidan av hallen. 

Tveka inte att kontakta oss gällande ert behov av dörr- & fönsterbyte. Så tar vi fram en kostnadsfri offert.

Vi på JV Service hjälper dig med ditt uterum, altan & pooltrall. Vare sig det rör sig om en mindre renovering/byte av brädor eller från grunden till färdig produkt. Klicka på offert-knappen nedan så tar vi fram en kostnadsfri offert.

Uterum & trall/pooltrall

Går du i tankarna att bygga ett uterum, altan eller pooltrall? Alla tre tjänsterna är något vi löpande arbetar med på JV Service. Nedan kan du läsa exempel på varje enskild tjänst.

  • Önskar du ett uterum som är med eller utan isolering? skall det vara öppningsbara fönster? önskar du panorama fönster eller vanliga fönster? Dessa saker är något att ta med sig vid byggnation av ett uterum till huset.
  • Dags att bygga en ny altan eller renovera din gamla? Önskar du med eller utan räcke? Hur vill du att bräderna skall ligga och skall det vara på mark eller i luften för att matcha husgrunden? Dessa saker är exempel på vad vi kommer fråga er vid vårt första samtal för en offert.
  • Har du redan byggt en pool men önskar att göra det sista för att få klart den? Då är pooltrallen det som saknas, det skärmar in din pool, blir bra ytor för solstolar, matbord och kanske grillen?

Attefallshus

Ett Attefallshus är en typ av komplementbyggnad som används som bostad eller för annan boendemässig verksamhet. Attefallshuset har fått sitt namn från den svenska regeringens beslut att tillåta byggande av små hus på upp till 25 kvadratmeter utan bygglov, enligt en lag som infördes 2014. Namnet kommer från miljö- och bostadsminister Stefan Attefall, som drev igenom lagen.

Attefallshusen kan användas som gäststugor, sommarstugor, hemmakontor eller som permanenta bostäder. De är vanligtvis enplanshus, men kan också byggas med loft eller vindsvåning för att öka boytan. De kan byggas i olika material, som trä, betong eller stål, och kan utformas på olika sätt för att passa olika behov och smaker.

Vi på JV Service hjälper dig med din byggnation av ditt attefallshus. Med oss som partner kan du lita på att du får kvalité och ett väl utfört arbete.

Vi på JV Service hjälper dig med din utomhusmålning. Vare sig det rör sig om ett litet förråd eller en större villa, radhus eller bostadsrättsförening.

Fasadbyte & Övriga önskemål

Börjar ditt hus bli till åren är det dags för ett fasadbyte. Vi hjälper er att byta ut de brädor som är slitna och få huset till att se nytt ut igen. I och med utbytet erbjuder vi också att måla huset för att den skall få sin forna touch och bli som nytt igen på utsidan. 

I och med fasadbyten brukar även andra delar på huset behöva åtgärdas, vi är med och hjälper till med alla stegen vilket gör att du slipper kontakta flera hantverkare utan vi är den som ni behöver ha kontakt med och samarbeta med.

Är ditt hus i behov av fasadbyte eller något annat? Kontakta oss via knappen så tar vi fram en offert.

Såhär går det till

1. Kontakt

Första steget är att ni kontaktar oss via telefon, mail eller via offertknappen i menyn.

2. Möte/Offert

Utifrån första kontakten kommer vi ut och tittar på arbetet innan vi ger er ett pris.

3. Godkänd offert

Efter offerten är skickat inväntar vi er accept och sedan påbörjar vi vårt arbete.

4. Arbetet avklarat

När arbetet är avklarat går vi igenom det tillsammans så ni som kund känner er nöjd.

Se våra tidigare projekt här

Redo att kontakta oss för ert nästa projekt?

Rulla till toppen